Cancel
Online Tabletop Roleplaying Game BETA

Latest Posts

Main Forums

Fabletop

Support

Report a Bug

Own table is not loading (Might found solution)

trotrigar Aug '17
Alright. So i saw this problem at other players aswell.
The webiste works just prefectly, except for one thing: Your own table.
That happened to me, and i tried everything. Then i found some interesting stuff which might can cause the problem.
For first, i made a MINI called "OnÚ" (╔-Ú is a hungarian letter, which is not supported by the website). After i made OnÚ, i realized that OnÚ made the site crazy, and it replaced the "╔" with like 100000 other characters, but i ignored it, as "well, i just can't use one quick-mini slot out of 10, happens".
-Important part:-
BUT after this problem, i went into the source of the website, and it gave me an error named: Uncaught SyntaxError: Invalid or unexpected token"
Next to it, it had a link saying "trotrigar:187". I clicked on it, and it directed my source window into a part which says:
(miniTemplates included, list of my minis, and "OnÚ" as the bugged file)
(If i move my cursor over "OnÚ" it says the same as the error making me unable to join to my own table, while everyone else can join)
(Why is that? Becaus i am the ONLY one having acces to my own MINIS so thats why the site just doesn't load only for me!)
(Get ready for the code, its very long because of "OnÚ")
miniTemplates: [{"name":"Power Crystal","notes":"Life 3, Attack 3, Teleport","color":"7C5DA7","fr 1, Attack 2","color":"846031","frame":14 1, Attack 2","color":"474747","frame":15 7, Attack 5","color":"647D3A","frame":63 'Mithril: Space Fantasy',
---
Please answer for this topic, as i think i found the solution of a common problem with this. Sorry if i didn't.

My browser version is: (do not change)
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36
trotrigar Aug '17
miniTemplates: [{"name":"Power Crystal","notes":"Life 3, Attack 3, Teleport","color":"7C5DA7","fr 1, Attack 2","color":"846031","frame":14 1, Attack 2","color":"474747","frame":15 7, Attack 5","color":"647D3A","frame":63 'Mithril: Space Fantasy',
trotrigar Aug '17  /  edited Aug '17
Hm... interestig, if i instert the code into the chat, it looks perfectly normal. Let me send a screenshot of what i see from the code i just responded:
imgur.com/ayRBLy5

(those characters are going endlessly long until i send the message which transforms it back into normal code)

P.S:
Another thing is, this happened right after i accidently tried to put my old OnÚ into the map again. Maybe a server reset caused OnÚ's strange "code" to transform into a static state where it is unrecognisable until i tried to use it again.

P.S2: I made an example of the HTML edit aswell
imgur.com/a/X8uTk
frost Aug '17
That's really odd. I just reset your mini data. Try loading your table now.
trotrigar Aug '17
Yes, that mini caused the problem. It's now working! Thank you very much!
oman1666 Aug '17
Is the lesson here that using non-standard characters in NPC names causes problems?
trotrigar Aug '17
yup

Please log in to add a comment.